itself

tools

Perekam Swara Online

Rekam audio saka browser

Google Play Store
Google Play Store
Perekam Swara Online

Voice recorder

Perekam Swara Online ngidini sampeyan ngrekam audio saka mikropon langsung ing browser. Sampeyan bisa ngrekam swara saka telpon, tablet utawa desktop, yen duwe browser sing didhukung.

Rekaman audio bisa diputar maneh lan disimpen ing telpon, tablet utawa desktop minangka file MP3. Format kompresi MP3 menehi kualitas audio sing apik nalika ukuran file rekaman audio tetep sithik.

Kanthi perekam swara kita, privasi sampeyan dilindhungi kabeh: ora ana data audio sing dikirim liwat internet, swara utawa swara sing sampeyan rekam ora bakal nate lunga saka piranti sampeyan. Priksa bagean "Ora ana transfer data" ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap.

Perekam swara kita gratis, ora dibutuhake registrasi lan ora ana watesan panggunaan. Sampeyan bisa nggunakake asring sampeyan pengin, nggawe lan nyimpen rekaman audio kaya sing dikarepake.

Nduwe antarmuka sing apik lan gampang digunakake, sampeyan bakal bisa ndeleng gelombang swara kanthi alon-alon ilang.

Muga-muga sampeyan seneng!

We don't transfer your data

Dilindhungi Privasi

Kita ngembangake alat online sing dieksekusi kanthi lokal ing piranti sampeyan. Piranti kita ora prelu ngirim file, data audio lan video liwat internet supaya bisa diproses, kabeh gaweyan ditindakake browser dhewe. Iki nggawe alat kita cepet lan aman.

Déné umume alat online liyane sing ngirim file utawa data liyane menyang server jarak jauh, kita ora ngirim. Karo kita, sampeyan aman!

Kita entuk iki kanthi nggunakake teknologi web paling anyar: HTML5 lan WebAss Assembly, sawijining jinis kode sing dikelola dening browser sing ngidini alat online kita nglakokake kanthi kecepatan sing paling cedhak.

Information on MP3

MP3 (liya dikenal minangka MPEG-1 Audio Layer III utawa MPEG-2 Audio Layer III) minangka format file komprèsi audio. Panggunaan kompresi data sing ilang, tegese mbuwang bagean data audio sing dikodhekan. Data audio sing dibuwang dening kompresi MP3 cocog karo swara sing ora dirungokake dening umume manungsa. Komprési jinis iki kalebu kerugian kualitas, nanging sing ora bisa ditemokake dening umume wong. Kompresi MP3 biasane entuk antarane 80% lan pengurangan ukuran file 95%.


Apa mikrofon sampeyan ora bisa digunakake?

Priksa Tes Mikropon kanggo nyoba online mikropon lan golek solusi kanggo ndandani masalah mikropon sampeyan ing macem-macem piranti lan aplikasi.

Owahi rekaman MP3 sampeyan ing format liyane

MP3 Converter Online ngidini sampeyan ngowahi file MP3 dadi format WAV, M4A, FLAC, OGG, AIFF. Gratis lan ora ana file transfer sing dibutuhake!


itself

tools

© 2021 itself tools. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.