itself

tools

Интернет диктафон

Снимајте аудио од вашиот прелистувач

Google Play Store
Google Play Store
Интернет диктафон

Диктафон

Онлајн рекордер за глас ви овозможува да снимате аудио од микрофонот директно во прелистувачот. Може да снимате звук од телефон, таблет или десктоп, сè додека има поддржан прелистувач.

Аудио записите може да се репродуцираат и зачувуваат на вашиот телефон, таблет или работна површина како MP3-датотеки. Форматот за компресија MP3 дава одличен аудио квалитет, додека ја одржува големината на датотеката на вашите аудио записи ниска.

Со нашиот снимач на глас, вашата приватност е целосно заштитена: не се испраќаат аудио податоци преку Интернет, гласот или звуците што ги снимате никогаш не го напуштаат вашиот уред. Проверете го делот „Без пренос на податоци“ подолу за да дознаете повеќе.

Нашиот снимач на глас е бесплатен, не е потребна регистрација и нема ограничување на употребата. Можете да го користите онолку често колку што сакате, создавајќи и зачувувајќи колку што сакате аудио записи.

Има прекрасен и лесен за употреба интерфејс каде што ќе видите како звучните бранови полека избледуваат.

Се надеваме дека уживате!

We don't transfer your data

Заштитена приватност

Ние развиваме алатки преку Интернет што се извршуваат локално на вашиот уред. Нашите алатки не треба да ги испраќаат вашите датотеки, аудио и видео податоци преку Интернет за да ги процесираат, целата работа ја извршува самиот прелистувач. Ова ги прави нашите алатки брзи и безбедни.

Додека повеќето други онлајн алатки испраќаат датотеки или други податоци до оддалечени сервери, ние тоа не го правиме. Со нас, вие сте безбедни!

Ова го постигнуваме со користење на најновите веб технологии: HTML5 и WebAssemble, форма на код што ја извршува прелистувачот, овозможувајќи им на нашите онлајн алатки да извршуваат со приближна брзина.

Information on MP3

MP3 (инаку познат како MPEG-1 Audio Layer III или MPEG-2 Audio Layer III) е формат на датотека за аудио компресија. Користи компресивна загуба на податоци, што значи дека отфрла дел од аудио податоците што ги кодираат. Аудио податоците отфрлени од компресија на МП3 одговара на звук што не го слуша повеќето луѓе. Овој вид компресија подразбира загуба на квалитет, но оној што е незабележителен од повеќето луѓе. Компресијата на МП3 нормално постигнува помеѓу 80% и 95% намалување на големината на датотеката.


Дали вашиот микрофон не работи?

Проверете го тестот за микрофон за да го тестирате вашиот микрофон преку Интернет и да пронајдете решенија за да ги надминете проблемите со вашиот микрофон на многу различни уреди и апликации.

Претворете ја вашата MP3-снимка во други формати

MP3 конвертерот преку Интернет ви овозможува да конвертирате MP3-датотеки во формати WAV, M4A, FLAC, OGG, AIFF. Бесплатно е и не е потребен трансфер на датотеки!


itself

tools

© 2021 itself tools. Сите права се задржани.