Itself Tools
itselftools
Rékam sora

Rékam Sora

Aplikasi parékam audio online pikeun ngarékam langsung tina panyungsi anjeun.

Situs ieu ngagunakeun cookies. Diajar deui.

Kalayan ngagunakeun situs ieu, anjeun satuju kana Istilah Layanan sareng Kabijakan privasi kami.

Beunang

Kumaha ngarékam audio?

  1. Upami anjeun nyegerkeun atanapi nutup aplikasi wéb ieu sateuacan nyimpen rékaman sora anjeun, éta bakal leungit.
  2. Upami ngarencanakeun ngarékam kanggo waktos anu lami, uji heula ngarékam pikeun perkiraan panjang waktos dina alat anu anjeun badé dianggo.
  3. Pikeun ngamimitian ngarékam, klik tombol catetan.
  4. Pikeun ngeureunkeun ngarékam, klik tombol eureun.
  5. Pikeun muterkeun rekaman anjeun, klik tombol play.
  6. Pikeun nyimpen rékaman sora, klik tombol simpen. Payil MP3 bakal disimpen ka alat Anjeun.
Fitur gambar bagian

Fitur

komprési audio MP3

Rékam audio anjeun disimpen dina format MP3 pikeun kualitas luhur sareng ukuran file anu dioptimalkeun.

Gratis

Perekam audio kami leres-leres gratis dianggo, henteu peryogi pendaptaran sareng henteu aya wates pamakean.

Online

Aplikasi ieu sagemblengna dumasar kana browser wéb anjeun, jadi euweuh software dipasang.

Taya data audio dikirim ngaliwatan internét

Sora anu anjeun rekam henteu dikirim dina internét, ieu ngajantenkeun alat online kami aman pisan.

Sadaya alat dirojong

Rékam audio MP3 dina alat naon waé anu gaduh browser: ponsel, tablet sareng komputer desktop.

Gambar bagian aplikasi wéb