itself

tools

Regjistrues zëri online

Regjistro audion nga shfletuesi yt

Google Play Store
Google Play Store
Regjistrues zëri online

Regjistrues zëri

Voice Recorder Online ju lejon të regjistroni audio nga mikrofoni direkt në shfletues. Mund të regjistroni tinguj nga një telefon, tabletë ose desktop, për sa kohë që ka një shfletues të mbështetur.

Regjistrimet audio mund të luhen dhe të ruhen në telefonin tuaj, tablet ose desktop si skedarë MP3. Formati i kompresimit MP3 jep cilësi të shkëlqyeshme audio ndërsa mbani të ulët madhësinë e skedarit të regjistrimeve tuaja audio.

Me regjistruesin tonë të zërit, privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht: asnjë e dhënë audio nuk dërgohet në internet, zëri ose tingujt që regjistroni nuk largohen kurrë nga pajisja juaj. Shikoni seksionin "Pa transferime të të dhënave" më poshtë për të mësuar më shumë.

Regjistruesi ynë i zërit është falas, nuk kërkohet regjistrim dhe nuk ka asnjë kufizim përdorimi. Mund ta përdorni sa herë të doni, duke krijuar dhe kursyer sa më shumë regjistrime audio.

Ka një ndërfaqe të bukur dhe të lehtë për t’u përdorur, ku do të shihni valët e tingullit me ngjyrë që veniten ngadalë.

Shpresojmë ta shijoni!

We don't transfer your data

Privatësia e mbrojtur

Ne zhvillojmë mjete në internet që ekzekutohen lokalisht në pajisjen tuaj. Mjetet tona nuk kanë nevojë të dërgojnë skedarët tuaj, të dhënat audio dhe video në internet në mënyrë që t'i përpunojnë ato, e gjithë puna është bërë nga vetë shfletuesi. Kjo i bën mjetet tona të shpejta dhe të sigurta.

Ndërsa shumica e mjeteve të tjera në internet dërgojnë skedarë ose të dhëna të tjera te serverat e largët, ne nuk i bëjmë. Me ne, ju jeni të sigurt!

Ne e arrijmë këtë duke përdorur teknologjitë më të fundit të internetit: HTML5 dhe WebAssemble, një formë e kodit që drejtohet nga shfletuesi duke lejuar që mjetet tona në internet të ekzekutohen me shpejtësi pothuajse vendase.

Information on MP3

MP3 (i njohur ndryshe si MPEG-1 Audio Layer III ose MPEG-2 Audio Layer III) është një format skedari audio ngjeshjeje. Ai përdor kompresimin e humbur të të dhënave, që do të thotë se heq një pjesë të të dhënave audio që kodon. Të dhënat audio të hedhura nga kompresimi MP3 korrespondojnë me tingullin që nuk dëgjohet nga shumica e njerëzve. Ky lloj kompresimi përfshin një humbje të cilësisë, por një që është i pa vërejtur nga shumica e njerëzve. Kompresimi MP3 normalisht arrin midis 80% dhe 95% ulje të madhësisë së skedarit.


A nuk funksionon mikrofoni juaj?

Shikoni Testin e Mikrofonit për të provuar mikrofonin tuaj në internet dhe për të gjetur zgjidhje për të rregulluar çështjet e mikrofonit tuaj në shumë pajisje dhe aplikacione të ndryshme.

Konvertoni regjistrimin tuaj MP3 në formate të tjera

Converter MP3 Online ju lejon të konvertoni skedarët MP3 në formatet WAV, M4A, FLAC, OGG, AIFF. Shtë falas dhe nuk ka nevojë për transferim skedar!


itself

tools

© 2021 itself tools. Të gjitha të drejtat e rezervuara.